STÁB ELŐKÉSZÜLETEI A NAGY NAPRA!

Mint minden projektet, lassan a stábét is be kell mutatni holnap, azaz csEgy átlagos hajnal a szerkesztôségben (1)ütörtökön. Izgalommal tele léptünk ma be, és tudtuk, hogy utolsó feladatainkat csináljuk meg, utolsó cikkeinket írjuk meg, és utolsó napunkat töltjük cukorkával és munkával. A kis szerkesztőségeink holnap már nem fognak a saját kis irodájukban ülni, és nem fogjuk a napjainkat együtt tölteni (cukorkát sem kapunk).

Ma megküzdünk a bemutatóra elkészítendő ppt-vel, és átbeszéljük a szövegeinket. Mindenki boldogan, de egy kis feszültséggel várja a holnapot. 11 órától pár szerkesztőségi tag félre vonul és megbeszéli a várva várt nap részleteit. Szeretnénk ismét (mint tavaly) jól teljesíteni a zsűri előtt és megnyerni, hátha kifizetődik ez a sok munka és energia amit belefektetünk a kis blogunkba. Persze nem ez a fő cél, hiszen mi nem feltétlenül munkának fogjuk fel, hanem szórakozásnak.

Mindennap nagy kedvvel jöttünk be, és kicsit megfáradva, de ugyanilyen jókedvvel mentünk el. Ebben a 3 napban, nem unatkoztunk, hisz itt mindig akadt tennivaló. A napi feladatainkat el kellett végeznünk, riportokat, interjúkat, tudósításokat és egyéb tennivalók is mindig akadtak.  A holnapi gyomorgörcs és stressz ráér, és most ugyanúgy dolgozik mindenki mint eddig.  Egy jó kis csapat kovácsolódott össze, mind szerkesztőségeken belül, mind azokon kívül egyaránt.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s