A STÁB!

A Stáb 2017 ebben az évben is megkezdte a munkálatokat. Feladatunk ez évben, hogy MEGMENTSÜK A FÖLDET. De mit is jelent ez? A fenntarthatóság és a környezetszennyezés, mindig is egy nagy kérdés és beszédtéma közöttünk. De teszünk is a környezetünkért, vagy csak beszélünk róla? A Stáb 2017 mindenképpen megpróbálja felhívni a figyelmet a környezetvédelemre, hogy ez miért fontos, és miért szükséges.

De először is, hogyan telik egy napunk? A Stáb minden egyes reggel20170410_084739t egy kis játékkal kezd, melyben a tanárok és a segédek is egyaránt benne vannak. Utána persze jöhet egy kis cukorka és bele is kezdünk a munkába, hiszen abból van elég. Mivel az egész iskola a környezetvédelmi, és fenntarthatósági témával foglalkozik ez a stábnak is kedvez a különböző izgalmas és érdekes cikkek megírásához. Ha egy-egy interjú, riport nem úgy végződik ahogy elképzeltük és szerettük volna, akkor sem kell aggódni, a stáb csapata még abból is kihozza a legtöbbet. Ezeket a cikkeket elolvashatjátok a blogon, ráadásul a Stáb 2017 FACEBOOK oldalán is megosztjuk őket (ahol egyébként már 147 lájkkal rendelkezünk) a könnyebb elérhetőség érdekében.

A Stáb napjai sohasem telnek unalmasan, mi ellátogatunk különböző projektek20170410_111622 foglalkozására, interjúkat készítünk a diákokkal, sőt akár iskolán kívüli személyekkel is. Nálunk nincs megállás, persze mi is szusszanunk időnként, de azt is munka közben. Napjaink végén néhányan összeülünk, átbeszéljük a nap eseményeit és elolvassuk, majd pontozzuk egymás aznapi munkáját. Cikkeink témája a környezetszennyezés és a fenntarthatóság; reméljünk mindenkinek felnyitja egy kicsit a szemét, és megpróbál jobban odafigyelni, nem csak a Föld egészségére, de a sajátjára is.

www.GIFCreator.me_17nQcd

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s